За нас

За нас

Ние сме Sat Sport, официален представител за България на немския бранд BIDI BADU и шведския RS Sports, както и дистрибутор на френския бранд BABOLAT. Идеята за Sat Sport се роди от желанието ни да предложим нещо различно на българския пазар - брандове, които са се доказали на световния пазар и които предлагат едно различно усещане, свързано с тениса, независимо дали на корта или извън него. А за нас тенисът е любов, едно от първите влюбвания в живота ни! Ето защо, искаме да ви предложим марки, с чиито ценности ние се асоциираме - професионализъм, високо качество, удоволствие, забавление и една специална нагласа към спорта и живота - насладата от всеки миг.

 

Животът е Bidi Badu!

Всичко започна една вечер, когато стояхме в бийч бара „Bidi Badu“, любуващи се на една от най-зашеметяващите гледки на Индийския океан.

Двойки танцуващи около нас, сякаш изгубили се напълно в магията на танца и хора, съсредоточени в играта - плажен волейбол, футбол, тенис, джогинг - сякаш за момент времето беше спряло за всички тях, всеки вглъбен в момента.

Тези хора знаеха как да черпят позитивна енергия от живота, тук и сега. Това е енергията, която решихме, че искаме да разпространяваме, за да може повече хора да се докоснат до нея.

И Bidi Badu се роди!

Bidi Badu е спортна марка, но различна. Вдъхновена от един магичен начин на живот, леко безразсъдна, но винаги позитивна и автентична. Bidu Badu е като заклинание, добавя капка магия в играта - на корта и извън него.

Bidi Badu символизира позитния дух и го превъплъщава във всеки един от своите магични дизайни, създадени за една общност с уникален поглед към живота. Bidi Badu е винаги неочакван и различен и олицетворява една нова генерация на спорта и живота извън него.

А защо Bidi Badu? Защото твоята игра заслужава име. Защото Bidi Badu е винаги „различен“.

Трудно е да опишем какво значи Bidi Badu- трябва да се изживее!

ЖИВОТЪТ Е BIDI BADU. БЪДИ BIDI BADU!

 

 

Робин Сьодерлинг беше веднъж попитан: „Коя е най-добрата тенис топка, с която си играл?“

Тъй като не успя да отговори на този въпрос, той реши да я създаде. Топка, за която той гордо може да заяви, че е най-добрата, с която някога е играл на корта. Топка, която не прави компромиси с качеството, материала на изработка, издръжливостта или усещането.

След месеци в лаборатории, високо технологични фабрики и тенис кортове, Робин и екипът му успяха да създадат RS All Court Black Edition. Тя е създадена от един тенисист, играл на професионално ниво, който знае какво усещане трябва да носи топката.

RS обича тениса. RS обича качеството. RS обича първокачествени материали и изчистен дизайн.

Така започна нашата история, но днес предлагаме разнообразие от RS тенис аксесоари, разработени за теб, за да усещаш изживяването от тениса малко по-различно. А по какъв начин ще е различно за теб, трябва ти да ни кажеш.