Доставка, Замяна и Връщане

Условия за Доставка

 

Доставки за стоки на склад до крайни потребители на територията на цяла България се извършват в рамките на период от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. При големи намаления и разпродажби, липса на наличност на поръчаните артикули или празнично работно време на нашите куриери, е възможно някои доставки да бъдат забавени от 7 до 14 работни дни.  Куриерските фирми, с които работим са Спиди и Еконт. Доставките се извършват до точен адрес или удобен за Вас офис с опция „Преглед и Тест“. Условията на тази безплатна услуга зависят от съответната куриерска фирма.
Цената на доставката започва от 4.90 лв. Над тази сума се начисляват допълнителни услуги като такса наложен платеж. Satsport.bg предлага безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт при поръчки над 99.00 лв.

При поръчки над 99 лв:

- безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт

- безплатна доставка до адрес при поръчка над 189.00 лв

 

При поръчки под 99 лв:

- 4.90 лв до офис на Спиди
- 5.90 лв до офис на Еконт
- 6.90 лв ако желаете доставка директно до ваш адрес (работен или домашен)

 

Извършването на поръчка чрез сайта на https://www.satsport.bg не гарантира наличието на всички артикули по следните причини:

  • Липса на поръчаните продукти в складовата ни система, повлияни от техническа или човешка грешка.
  • При проверка на продуктите по време на процеса за потвърждение е установен дефект.

 

Плащане

Satsport.bg предлага няколко варианта за плащане на направените поръчки:

  • Наложен платеж (заплащане при получаване на поръчаните артикули)
  • Разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката.

 

Условия за замяна и връщане

 

  1. Връщане на продукти, закупени от Сат Спорт ЕООД.

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт с куриер на адреса, посочен във формуляра.

За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени.

  1. Условия за връщане и замяна:

  1. Уведомете Сат Спорт ЕООД за желанието си да върнете даден продукт като позвъните на 0887 465 605 или на имейл sales@satsport.bg.

 

  1. Попълнете формуляра за връщане/замяна тук. Изпратете формуляра на sales@satsport.bg или го приложете към пратката си.
  2. Артикулът е в добър търговски вид, с оригинална опаковка, с оригинални етикети, не е обличан, не е обработван с препарати, няма наличност на миризми. Сат Спорт ЕООД запазва правото си да откаже връщане или замяна при нарушение на тези условия.

Не приемаме връщане и рекламации на:

- Бельо

- Чорапи

 

Моля да използвате куриерска фирма Спиди или Еконт, като изпратите продуктите на посочения във Формуляра за връщане/замяна адрес.

Адрес за връщане:

До: Сат Спорт ЕООД
гр. Пловдив, ул. Брезовска 36

Телефон: 0887465605

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета.

 

  1. Срок за възстановяване на суми

В случай на отказ от поръчката Сат Спорт възстановява платените от клиента суми по банков път. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата. В случай, че разполагате само с чуждестранна банкова сметка, то всички такси и комисионни по превода ще са за сметка на клиента.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Сат Спорт ЕООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. Сат Спорт не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента. Сат Спорт ЕООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента, освен когато получената стока не съответства на направената поръчка.