RS TRUETAC TOUR 3 броя

17,90 лв.
  • Марка: RS Tennis

Осмеляваме се да кажем, че допълнителните грипове от серията TrueTac, са най-добрите прилепващи допълнителни грипове в света, с изключително захващане и издръжливост.

Новата серия революционни RS TrueTac допълнителни грипове са вече достъпни и на българския пазар. Робин Сьодерлинг създаде три различни допълнителни грипове с превъзходно качество, които са много близки като характеристики. RS TrueTac Tour е бял 0,5 мм тънък допълнителен грип, който има изключително трайно адхезивно усещане. Играчи, които са свикнали с по-прилепващ вид грипове, ще оценят високо този грип, защото трайността на прилепването е много по-продължителна от средната за този вид. TrueTac Tour е и грипът, с който играе Робин Сьодерлинг.

Таблица с размери
Таблица с размери

Bidi Badu

Bidi Badu е спортна марка, но различна. Вдъхновена от един магичен начин на живот, леко безразсъдна, но винаги позитивна и автентична. Bidu Badu, добавя капка магия в играта - на корта и извън него.

виж тук

RS Tennis

Робин Сьодерлинг беше веднъж попитан: „Коя е най-добрата тенис топка, с която си играл?“ Тъй като не успя да отговори на този въпрос, той реши да я създаде. 

виж тук
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!