РАНИЦА BACKPACK PURE AERO RAFA

211,00 лв. 155,00 лв.
  • Марка: Babolat

Новата раница Babolat Pure Aero Rafa е нещо наистина специално – качествена, практична и изпълнена с екстри, които ще ви помогнат да организирате съдържанието ѝ по възможно най-удобния начин. Освен това раницата е в цветовете на новата ракета на Рафаел Надал – стилна комбинация от жълто, лилаво и черно.

Една от отличителните ѝ черти е, че може да се превърне в малък термобег благодарение на разтегаемата задна част на раницата. Важно е да се отбележи, че тази част на раницата е с термоизолация, предпазваща ракетите и кордажа ви от високите температури.

Термоизолацията е от ново поколение и още по-ефективно защитава вашата тенис екипировка. Нещо повече – повърхността на раницата е от материя, която притежава известна степен на водонепромокаемост и защитава съдържанието на сака при лек до среден по сила дъжд.

Изработена от висококачествени материали, раницата се отличава и с голям обем, позволяващ ви да поставите в нея всичко необходимо за една тренировка по тенис или пък посещение във фитнеса.

Централните отделения са две - едното е предназначено за ракети, а второто е с много по-голям размер и в него можете да поставите дрехи и едри аксесоари. В предната част на раницата пък е разположен малък леснодостъпен джоб с цип за дребни аксесоари.

Характеристики:

✓ Размери 32 х 77 х 20 см. (Oбем: 32 л.)

✓ Голямо централно отделение за дрехи

✓ Специално отделение за ракетата и поркивало за грипа на ракетата

✓ Подсилена конструкция, предпазваща съдържанието на раницата от неволен удар

Раницата събира до 3 ракети
Голям страничен джоб за аксесоари
Регулируема презрамка за рамо, чиято дължина се адаптира индивидуално
Гумени подплънки за по-голям комфорт
Ергономична дръжка за по-голям комфорт
Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Aero Rafa
Обем
32l.
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!