Тенис ракета BABOLAT PURE STRIKE 100 (300 гр.) 2020

460,00 лв. 230,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101400

Ракетата e създадена специално за играчи, които искамт да комбинират скорост и прецизност.
По-отвореното наплитане на кордажа дава по-голяма сила. Крос-секцията на ракетата е оптимизирана при главата и двете рамена за по-голяма стабилност при контакта с топката, което повишава прецизността на ударите.

 

> ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТАБИЛНА ПРИ КОНТАКТА С ТОПКАТА, КОЕТО Я ПРАВИ МНОГО ГЪВКАВА И ПРЕЦИЗНА.

 

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, можете да посочите това в коментар.

 

Представяме ви Babolat Pure Strike - най-новата версия на популярната серия ракети Pure Strike, с която се състезават звезди от ранга на Доминик Тийм.

Ракетата е предназначена за любители на атакуващия начин на игра, които желаят да контролират разиграванията с мощни и прецизно насочени удари - именно това са силните страни на Babolat Pure Strike 100. Друго заслужаващо внимание качество на ракетата е, че успява да осигури максимална мощ в ударите ви и в същото време да запзи контрола при насочването им.

Новият модел включва и нови технологии, за които можете да научите тук:

FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.

Control Frame Technology
Подобрен контрол над ударите, благодарение на хибридната конструкция на рамката.

C² Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

 

 

 

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Strike
Само намалени
Да
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 4
Тегло
300 гр.
Размер на главата
645, 645 cm2/100 кв. инча
Точка на баланс
320
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
72
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!