Тенис ракета BABOLAT PURE DRIVE TOUR 2021 (315 гр.)

490,00 лв. 392,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101441

Pure Drive продължава да бъде една от най-добрите опции за тези, които искат лека и експлозивна ракета.
Ракетата притежава експлозивно ускорение съчетано с подчертано усещана за топ спин , това я прави изключително мощно оръжие от основната линия.

 

Към ракетата получавате подаръци на обща стойност над 50 лв.:
✓ кордаж Babolat RPM по избор:
- RPM Team осигурява отличен контрол и намалява натоварването в ръката
- RPM Power за повече сила в ударите
- RPM Blast за повече контрол и издържливост
✓ безплатно наплитане
✓ безплатна доставка
✓ застраховка транспорт

Запознайте се с Babolat Pure Drive Tour - наследникът на прословутия модел Babolat Pure Drive.

От Babolat са подходили професионално, запазвайки най-силните страни на по-старата версия и добавяйки към тях едни от най-новите технологии в света на тениса, издигайки ракетата на още по-високо ниво.

Babolat Pure Drive Tour е с технически параметри, които я правят неподходяща за начинаещи, но в ръцете на напреднали тенисисти с добра техника ракетата се превръща в истинско оръжие, предлагащо ефективна комбинация от сила, контрол и маневреност. Като стана въпрос за техническите параметри, ето ги и тях - 100 кв. инча размер на главата, тежест от 315 грама и баланс - 315 мм.

Както всички ракети от "Pure Drive" серията, и тази е екипирана с най-новото, най-доброто и най-качественото, което Babolat могат да предложат:

FSI Power Technology
FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.

HTR System
HTR System (High Torsional Rigidity) е нова технология, която на практика осигурява впечатляваща експлозивност и много мощ в ударите ви.

SWX Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Elliptic Frame
Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

 

 

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Drive
Наплитане
16x19
Грип размер
3, 4
Тегло
315 гр.
Размер на главата
645 cm2/100 кв. инча
Точка на баланс
315
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
74
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!