Тенис ракета BABOLAT PURE DRIVE 2021 (300 гр.)

500,00 лв. 400,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101435

Pure Drive продължава да бъде една от най-добрите опции за тези, които искат лека и експлозивна ракета.
Ракетата притежава експлозивно ускорение съчетано с подчертано усещана за топ спин , това я прави изключително мощно оръжие от основната линия.

 

Към ракетата получавате подаръци на обща стойност над 50 лв.:
✓ кордаж Babolat RPM по избор:
- RPM Team осигурява отличен контрол и намалява натоварването в ръката
- RPM Power за повече сила в ударите
- RPM Blast за повече контрол и издържливост
✓ безплатно наплитане
✓ безплатна доставка
✓ застраховка транспорт

Запознайте се с Babolat Pure Drive - най-новата версия от прословутата серия Pure Drive! Още с навлизането си в света на тениса Pure Drive бързо си спечели симпатиите както на любителите, така и на професионалните тенисисти. Новият модел Pure Drive продължава да осигурява впечатляваща сила и експлозивност в ударите ви, а освен това са добавени технологии, който още повече помагат на играта ви.

Преди да се спрем на новите неща, нека накратко поговорим за техническите параметри на конкретния модел - тежи 300 грама, а размерът на главата е 100 кв. инча. Всичко това я прави отличен избор за начинаещи или напреднали любители, както и за млади тенисисти, желаещи възможно най-доброто, възможно най-новото и изработеното по възможно най-модерните технологии.

Технологии, помагащи на играта ви:

FSI Power Technology
FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.

HTR System
HTR System (High Torsional Rigidity) е нова технология, която на практика осигурява впечатляваща експлозивност и много мощ в ударите ви.

SWX Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Elliptic Frame
Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

 

 

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Drive
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3, 4
Тегло
300 гр.
Размер на главата
645 cm2/100 кв. инча
Точка на баланс
320
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
72
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!