PURE DRIVE TEAM WIMBLEDON (285 гр.)

480,00 лв. 384,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101471

Pure Drive, емблематичен продукт на Babolat от 1994 г. насам, е една от най-популярните и универсални ракети в света. През годините тя е усъвършенствана, за да отговори на промените в играта, като за този модел има както модерен, така и винтидж дизайн, пряко вдъхновен от легендарния британски турнир от Големия шлем.

 

С по-леко тегло (285 г) от оригиналния Pure Drive, Pure Drive Team перфектно съчетава маневреност и експлозивна сила. Противниците ви несъмнено ще го нарекат "вашето нечестно предимство".

Както всички ракети от "Pure Drive" серията, и тази е екипирана с най-новото, най-доброто и най-качественото, което Babolat могат да предложат:


FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.


HTR System (High Torsional Rigidity) е нова технология, която на практика осигурява висока степен на устойчивост срещу усукване, ефектът от което е впечатляваща експлозивност и много мощ в ударите ви.


SWX Pure Feel е иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.


Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Само намалени
Да
Серии/Модели
Pure Drive
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3, 1
Тегло
285
Размер на главата
645
Точка на баланс
320
Дължина
685
Състав
Графит
Гъвкавост
69
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!