Тенис ракета BABOLAT PURE AERO RAFA TEAM 2022 (285 гр.)

510,00 лв. 382,50 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101464 -352

Към ракетата получавате подаръци на обща стойност над 50 лв.:
✓ кордаж Babolat RPM по избор:
- RPM Team осигурява отличен контрол и намалява натоварването в ръката
- RPM Power за повече сила в ударите
- RPM Blast за повече контрол и издържливост
✓ безплатно наплитане
✓ безплатна доставка
✓ застраховка транспорт

Една от най-популярните и обичани ракети в света на тениса - Babolat Pure Aero е вече с уникален нов дизайн, разработен съвместно от Babolat и Рафаел Надал.

Да, по време на проектирането на новия Babolat Pure Aero Team Rafa, самият Надал е давал своето мнение и усещане за това какви трябва да са новите цветове. А от Babolat твърдят, че новият модел е с дизайн, който "отговаря на емоционалността и страстта на Рафа и представянето му на корта".

Ракетата Babolat Pure Aero Team Rafa е почти аналогична с тази на Рафа Надал, а единствената разлика е в тежестта - тази на испанеца е 300 грама, докато Pure Aero Team Rafa е 285 грама. Всъщност този модел е с характеристики, които го правят отличен избор както за начинаещи, така и за любители на средно или високо ниво: тежи 285 грама, размерът на главата е 100 кв. инча, а балансът е 320 мм. или по друг начин казано - идеална за тези от вас, които играят тенис за удоволствие.

Технологии, помагащи на играта ви:

Aero Modular3
Третата версия на изключително успешната технология Aero Modular подобрява още повече аеродинамиката на ракетата, което води до по-голяма скорост при нанасянето на удар и съответно по-голяма сила в него. Това се постига чрез оформянето на различни профили по цялата дължина на рамката на ракетата, всеки един от тях е стратегически разположен така, че да намаля въздушното съпротивление.

FSI Spin Technology
FSI е технология, при която, благодарение на специално разработеното от Babolat взаимодействие между кордажа и рамката, се постигат три неща, помагащи на играта ви:

1. Подобрение на контрола върху удара и пласирането му по корта.
2. Промяна на разположението на "woofer зоната", водещо до по-добър усет при игра.
3. Размерът на т.нар. "Суитспот" е увеличен . Това е областта от кордажа, с която ако бъде нанесен удар, тогава той е с най-добра насоченост, най-добър контрол и най-голяма сила.

Към това добавете и малко по-продълговати втулки, през които минава кордажа (втулките на 6 и 12 ч.), а това допринася допълнително за по-лесното генериране на топспин в ударите ви.Cortex Pure Feel
Системата служи за намаляване на вибрациите в дръжката на ракетата и осигуряване на по-голям комфорт по време на игра. Горната и долната част на ракетата са активно свързани чрез системата CDS (Cortex Damping System), която филтрира и обира вибрациите при удара, както и увеличава усета към топката. Когато топката докосне кордажа се генерират вибрации и те преминават къв вашата ръка. Някои от тези вибрации са с ниска честота и създават дискомфорт, други са с висока честота и са от т.нар. полезни вибрации, тъй като помагат за по-добър усет при игра. Системата CDS (Cortex Damping System) филтрира тези нежелани вибрации.

CarbonPlyStabilizer
Специална сплав, разположена в "гърлото" на ракетата, която подобрява стабилността ѝ в момента, в който се нанася удар по топката. Това от своя страна подобрява контрола и пласирането на самия удар.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Aero Rafa
Само намалени
Да
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3
Тегло
285
Размер на главата
645
Точка на баланс
320
Дължина
685
Състав
Графит
Гъвкавост
71
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!