PURE AERO TEAM 2023 (285 гр.)

520,00 лв. 450,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101488

Винаги сте искали да използвате спин, за да доминирате в играта и да накарате противника си да се движи по корта? Новата гама Pure Aero предлага нов подход, изцяло насочен към вас! 

Babolat създаде тази машина за спин от осмо поколение, след като наблюдаваше безкрайни мачове, за да се погрижи за всеки играч, който се стреми към върховния спин. Без значение от формата на тялото ви, кога удряте нагоре или стила ви на игра, ще откриете, че тази гама разкрива спина във вас! 

Бъдете като Рафаел Надал, Лейла Фернандес, Феликс Оже-Алиасим и Карлос Алкарас и излезте на кортовете с вашия Pure Aero!

Известни сте с мощните си удари? Искате да командвате разиграванията, контролирайки къде точно отива топката? Тогава изберете Pure Aero! 

 

Технологии, помагащи на играта ви:

Aero Modular3
Третата версия на изключително успешната технология Aero Modular подобрява още повече аеродинамиката на ракетата, което води до по-голяма скорост при нанасянето на удар и съответно по-голяма сила в него. Това се постига чрез оформянето на различни профили по цялата дължина на рамката на ракетата, всеки един от тях е стратегически разположен така, че да намаля въздушното съпротивление.

FSI Spin Technology
FSI е технология, при която, благодарение на специално разработеното от Babolat взаимодействие между кордажа и рамката, се постигат три неща, помагащи на играта ви:

1. Подобрение на контрола върху удара и пласирането му по корта.
2. Промяна на разположението на "woofer зоната", водещо до по-добър усет при игра.
3. Размерът на т.нар. "Суитспот" е увеличен . Това е областта от кордажа, с която ако бъде нанесен удар, тогава той е с най-добра насоченост, най-добър контрол и най-голяма сила.

Към това добавете и малко по-продълговати втулки, през които минава кордажа (втулките на 6 и 12 ч.), а това допринася допълнително за по-лесното генериране на топспин в ударите ви.NF2-Tech
Ленени влакна, разположени на стратегически подбрани позиции в рамката на ракетата. Абсорбират вибрациите и намаляват натоварването в китка, лакът и рамо.

SWX Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Само намалени
Да
Серии/Модели
Pure Aero
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3
Тегло
285
Размер на главата
645
Точка на баланс
320
Дължина
685
Състав
Графит
Гъвкавост
69
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!