PURE AERO 98 X2 2023 (305 гр.)

1 200,00 лв. 1 080,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101497-370

Babolat е създал тази машина за въртене от осмо поколение, след като е наблюдавал безкрайни мачове, за да задоволи нуждите на всеки играч, който се стреми към въртене на топката. Без значение от формата на тялото ви, кога удряте нагоре или стила ви на игра, ще откриете, че тази гама разкрива спина във вас! 

Запознайте се с новата ракета Babolat Pure Aero! Мощ, спин и контрол в ударите - това накратко описва новият модел, излязъл на пазара преди началото на сезон 2023 г.

Babolat Pure Aero е единствената ракета в семейството на Pure Aero, която е с деветдесет и осем инча размер на главата. Тежи триста и пет грама и като цяло е отличен избор за тенисисти, които обичат да доминират разиграванията с мощни и добре насочени удари – Pure Aero е създадена, за да оптимизира именно тези елементи от играта ви.

Тези ценни качества правят ракетата изключително популярна както сред любителите, така и при професионалните тенисисти – с Pure Aero се състезават една плеяда звезди на световния тенис, сред които можем да отличим Карлос Алкарас, Феликс Оже-Алиасим и Холгер Руне.

Pure Aero е една от най-популярните и качествени серии ракети в света на тениса, а новата версия надгражда над вече познатото високо ниво. Но какво е всъщност новото в сравнение със стария модел?

Контролът в ударите е оптимизиран благодарение на малко по-меката рамка (69 Ra вместо 71 Ra), което води и до една идея по-добър усет по време на разиграване. Друга новост е добавката на ленени влакна в рамката на ракетата, които абсорбират вибрациите и намаляват натоварването в китка, лакът и рамо. Така рискът от контузия е минимизиран и в същото време комфортът по време на игра е на най-високо ниво.

Технологии, помагащи на играта ви:

Aero Modular3
Третата версия на изключително успешната технология Aero Modular подобрява още повече аеродинамиката на ракетата, което води до по-голяма скорост при нанасянето на удар и съответно по-голяма сила в него. Това се постига чрез оформянето на различни профили по цялата дължина на рамката на ракетата като всеки един от тях е стратегически разположен така, че да намаля въздушното съпротивление.

FSI Spin Technology
FSI е технология, при която, благодарение на специално разработеното от Babolat взаимодействие между кордажа и ракетата, се постигат три неща, помагащи на играта ви:

1. Подобрение на контрола върху удара и пласирането му по корта.
2. Промяна на разположението на "woofer зоната", водещо до по-добър усет при игра.
3. Размерът на т.нар. "Суитспот" е увеличен . Това е областта от кордажа, с която ако бъде нанесен удар, тогава той е с най-добра насоченост, най-добър контрол и най-голяма сила.

Към това добавете и малко по-продълговати втулки, през които минава кордажа (втулките на 6 и 12 ч.), а това допринася допълнително за по-лесното генериране на топспин в ударите ви.NF2-Tech
Ленени влакна, разположени на стратегически подбрани позиции в рамката на ракетата. Абсорбират вибрациите и намаляват натоварването в китка, лакът и рамо.

SWX Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вследствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

 

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Само намалени
Да
Серии/Модели
Pure Aero
Наплитане
16x20
Грип размер
2, 3, 4
Тегло
305
Размер на главата
630
Точка на баланс
315
Дължина
685
Състав
Графит
Гъвкавост
69
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!