Маратонки за тенис BABOLAT JET TERE ALL COURT MEN WHITE / ESTATE BLUE

220,00 лв. 176,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 30S23649

Маратонките Babolat Jet Tere All Court са създадени, за да осигурят максимална скорост - именно това е вдъхновило Babolat да кръстят серията с екзотичното име "Tere", което на Маорски език означава "скорост".

Освен скоростта, тенис обувките Babolat Jet Tere са също така леки, изключително удобни и с отлични вентилационни свойства, позволяващи на маратонката да диша. Благодарение на успешния дизайн, вие ще летите из корта, наслаждавайки се на това колко лека, удобна и пъргава е тази обувка.

Active Flexion
Подметката е изработена по нова технология, наречена "Active Flexion". Ефектът от използването ѝ е, че напрежението върху подметката е разпределено в девет ключови точки, което води до по-добро сцепление с корта, по-бърз старт при спринт и по-добра издръжливост на самите обувки.

✓ Патентована и използвана единствено от Babolat технология
✓ Допълнителна скорост, по-бързи реакции, по-малко грешки в следствие на недостигане навреме до топката

KPRS-X
Система, която разпределя равномерно натоварванията в петата. Когато петата докосне настилката, натоварването се абсорбира чрез изработена от висококачествена пяна EVA подложка. Това абсорбиране се осъществява по цялата повърхност, а не само в няколко определени точки. При отделянето на петата от настилката, тази подложка възстановява предишната си форма и действа като амортисьорите при автомобилите.

Ortholite Molded
OrthoLite стелката е изградена по най-модерна технология. С времето приема специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голямо усещане за удобство.


Ново поколение подметка "Michelin"
В спорт като тениса натоварването върху краката е изключително, а това важи в пълна степен и за тенис обувките. В резултат на това маратонките се износват сравнително бързо и смяната им е наложителна. Едно от основните качества на тенис обувките от високия клас е голямата им издръжливост, а с новия Babolat Jet Clay можете да сте сигурни, че по този показател взимате възможно най-доброто.

✓ Разработена съвместно с "Michelin" технология, водеща не само до подметки с изключителна издръжливост, ами и до много по-добро сцепление с корта.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Размер
42 (стелка 26.5 см), 46 (стелка 29 см), 43 (стелка 27.5 см), 44 (стелка 28 см), 44 1/2 (стелка 28.5 см), 45 (стелка 29 см), 41 (стелка 26 см), 42 1/2 (стелка 27 см), 47 (стелка 30.5 см)
Цвят
бял, син
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!