Маратонки за тенис BABOLAT SFX 3 ALL COURT BLK / POPPY RED

220,00 лв. 176,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 30S23529-2017

Babolat SFX3 All Court са от високия клас тенис обувки, отличаващи се с отлично сцепление с настилката и много добра стабилност при движението по корта, а освен това са и издръжливи на износване маратонки. Еластичността на SFX3 ги прави подходящи и за тези от вас, които притежават малко по-широки стъпала.

Babolat са работили в три конкретни насоки, когато са проектирали новите SFX3 - стабилност при движенията, издръжливост на подметката и широчина на стъпалото.

Широчина на стъпалото:
Често тенис обувките се усещат като прекалено плътни за хората, които са с малко по-широко стъпало. Поради тази причина от Babolat създадоха модел, който да е с повече пространство в предната част на краката.

Издръжливост на подметката:
Babolat си партнира с прословутите производители на гуми Michelin, за да създадат съвместно уникална тенис подметка, която по отношение на качествата си няма аналог в света. Направена е от специален тип гума, която е невероятно издръжлива на износване и ви гарантира дълъг живот на тенис обувките.

Комфорт:
Горната част на обувката е направена от дишаща и много гъвкава кожа, а това ви позволява да прекарвате часове на корта без да се стига до спарване на краката. По-дебелата стелка и специалната система за омекотяване "Kompressor" осигуряват усещане за комфорт по време на игра.

Технологии, които помагат на представянето ви на корта:

Active Flexion
Подметката е изработена по нова технология, наречена "Active Flexion". Ефектът от използването ѝ е, че напрежението върху подметката е разпределено в девет ключови точки, което води до по-добро сцепление с корта, по-бърз старт при спринт и по-добра издръжливост на самите обувки.

✓ Патентована и използвана единствено от Babolat технология
✓ Допълнителна скорост, по-бързи реакции, по-малко грешки в следствие на недостигане навреме до топката

Kompressor System
Система, която разпределя равномерно натоварванията в петата. Когато петата докосне настилката, натоварването се абсорбира по цялата повърхност от миниатюрни тръбички, вградени в обувката, а не само в няколко определени точки. При отделянето на петата от настилката, тези тръбички възстановяват предишната си форма и действат като амортисьорите при автомобилите.

Ortholite Molded
OrthoLite стелката е изградена по най-модерна технология. С времето приема специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голямо усещане за удобство.


Ново поколение подметка "Michelin"
В спорт като тениса натоварването върху краката е изключително, а това важи в пълна степен и за тенис обувките. В резултат на това маратонките се износват сравнително бързо и смяната им е наложителна. Едно от основните качества на тенис обувките от високия клас е голямата им издръжливост, а с новия Babolat Jet Clay можете да сте сигурни, че по този показател взимате възможно най-доброто.

✓ Разработена съвместно с "Michelin" технология, водеща не само до подметки с изключителна издръжливост, ами и до много по-добро сцепление с корта.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Размер
42 (стелка 26.5 см), 45 (стелка 28.5 см), 46 (стелка 29 см), 43 (стелка 27.5 см), 44 (стелка 28 см), 44 1/2 (стелка 28.5 см), 41 (стелка 26 см), 42 1/2 (стелка 27 см), 47 (стелка 30.5 см)
Цвят
черен, червен
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!