Маратонки за тенис BABOLAT PROPULSE FURY 3 CLAY GREY YELLOW

300,00 лв. 240,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 30S23425-3027

Представяме ви новите Babolat Propulse Fury 3 Clay - Топ моделът на Babolat, когато говорим за качествени тенис обувки. Накратко "Propulse Fury" могат да се опишат като серия ултра-динамични маратонки създадени, за да се справят със специфичните изисквания на тениса и да ви осигурят максимален комфорт, когато сте на корта.

Специално "Clay" версията е предназначена за игра на червени кортове. Маратонките са със специална подметка за клей, която ви дава максимална стабилност, когато се движите по червените кортове. А това допринася и за по-бързо време за реакция, когато спирате рязко или пък стартирате на спринт към някоя къса топка.

Babolat са работили в три конкретни насоки, когато са проектирали новите Propulse Fury 3 - Стабилност, Издръжливост и Комфорт.

Стабилност на крака:
Подметката на маратонката е изцяло преобразувана, за да ви даде една от най-добрите поддръжки на крака в света на тениса. Когато се движите по корта, сцеплението с настилката е наистина забележително, което ви дава по-добро време за реакция и по-голяма скорост в опита ви да достигнете до топката. Освен това доброто сцепление ви гарантира и оптимална защита от травми и изкълчвания – нещо изключително важно за динамичен спорт като тениса.

Издръжливост на подметката:
Babolat си партнира с прословутите производители на гуми Michelin, за да създадат съвместно уникална тенис подметка, която по отношение на качествата си няма аналог в света. Направена е от специален тип гума, която е невероятно издръжлива на износване и ви гарантира дълъг живот на тенис обувките.

Комфорт:
Propulse Fury 3 са проектирани с идеята да ви осигурят максимален комфорт, когато сте на корта. Специалният език на маратонката не само, че помага за стабилността на крака ви, но също така е и изключително удобен.

Технологии, които помагат на представянето ви на корта:

Power Belt
"Power Belt" е наречен специалният "колан" - част от структурата на маратонката, която е разположена в областта около средата на стъпалото и осигурява изключителна опора при резките движения по корта.

360° FIT
Езикът на маратонката по принцип е нещо, на което не се обръща специално внимание, но реално има огромно значение за това доколко ви е удобна дадена маратонка. Специалният език, който Babolat ползват при високия клас тенис обувки, е създаден, за да прилепне плътно до крака ви като в същото време да осигури максимален комфорт. По този начин се подобрява и стабилността при движението ви по корта.

Gen-Protect
Полиуретановото покритие осигурява изключителен комфорт и повишена издръжливост на тенис обувката.


Ortholite Molded
OrthoLite стелката е изградена по най-модерна технология. С времето приема специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голямо усещане за удобство.


KPRS-X
Система, която разпределя равномерно натоварванията в петата. Когато петата докосне настилката, натоварването се абсорбира чрез изработена от висококачествена пяна EVA подложка. Това абсорбиране се осъществява по цялата повърхност, а не само в няколко определени точки. При отделянето на петата от настилката, тази подложка възстановява предишната си форма и действа като амортисьорите при автомобилите.

Ново поколение подметка "Michelin"
В спорт като тениса натоварването върху краката е изключително, а това важи в пълна степен и за тенис обувките. В резултат на това маратонките се износват сравнително бързо и смяната им е наложителна. Едно от основните качества на тенис обувките от високия клас е голямата им издръжливост, а с новия Babolat Jet Clay можете да сте сигурни, че по този показател взимате възможно най-доброто.

✓ Разработена съвместно с "Michelin" технология, водеща не само до подметки с изключителна издръжливост, ами и до много по-добро сцепление с корта.
✓ Подметка тип "рибена кост", подходяща за игра на клей (червен) корт

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Размер Обувки
42 (стелка 26.5 см), 43 (стелка 27.5 см), 44 (стелка 28 см), 44 1/2 (стелка 28.5 см), 45 (стелка 29 см), 41 (стелка 26 см), 42 1/2 (стелка 27 см)
Размер
42 (стелка 26.5 см), 44 1/2 (стелка 28+ см), 43 (стелка 27.5 см), 44 (стелка 28 см), 45 (стелка 29 см), 41 (стелка 26 см), 42 1/2 (стелка 27 см)
Цвят
сив, жълт
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!