Маратонки за тенис BABOLAT PROPULSE CLAY GREY/AERO

140,00 лв. 112,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 33S23750-3027

Babolat Propulse Clay Junior са предназначен за игра на клей кортове, a за по-големия комфорт, по-добра защита на крака и като цяло по-добро представяне на корта помагат следните технологии:

Power Belt
"Power Belt" е наречен специалният "колан" - част от структурата на маратонката, която е разположена в областта около средата на стъпалото и осигурява изключителна опора при резките движения по корта.

Kompressor System
Система, която разпределя равномерно натоварванията в петата. Когато петата докосне настилката, натоварването се абсорбира по цялата повърхност от миниатюрни тръбички, вградени в обувката, а не само в няколко определени точки. При отделянето на петата от настилката, тези тръбички възстановяват предишната си форма и действат като амортисьорите при автомобилите.

Ortholite Molded
OrthoLite стелката е изградена по най-модерна технология. С времето приема специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голямо усещане за удобство.


Michelin Performance
Характеризира се с изключителна издръжливост и устойчивост при игра на всякакви настилки. Тенис обувките с подметки Michelin се характеризират с 20% по-добро сцепление с корта в сравнение със стандартните подметки.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Размер
37 (стелка 23.5 см), 38 1/2 (стелка 24.5 см), 36 1/2 (стелка 23 см), 40 (стелка 25.5 см), 36 (стелка 22.5 см), 38 (стелка 24 см)
Цвят
жълт, сив
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!