Кордаж BABOLAT ADDIXION 12 m.

30,00 лв. 25,50 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 241143-128

ADDIXTION - ПОЛИАМИДНИ МУЛТИ ВЛАКНА (PA).
Кордаж от мулти влакна, който дава сила и комфорт, заедно с издръжливост.

 

Кордажът Babolat Addiction се характеризира с комбинация от комфорт, издръжливост и сила. 95% от влакната са изработени от полиамид, а 5% от PTFE - материал с много малък коефициент на триене, благодарение на който се намалява триенето между надлъжни и напречни корди, удължавайки по този начин "живота" на кордажа.

В официалната категоризация на Babolat този кордаж е подходящ за играчите от "Профил А" т.е. за търсещи сила и комфорт в ударите си тенисисти.

Принадлежи към групата  "синтетични кордажи от мулти влакна " - това са синтетичните кордажи с най-близки характеристики до естествените кордажи. Направени са от няколкостотин синтетични микровлакна и са подредени в матрица, която образува сърцевината на влакното. Усуканата сърцевина дава на кордажа по-голяма еластичност и гъвкавост. Централното влакно е защитено от няколко външни обвивки, подобряващи още повече издръжливостта.

Дебелина на кордажа 1.25 мм. - кордажите с дебелина в рамките на 1.20 - 1.25 мм. се отличават с повече сила и комфорт за сметка на по-малка издръжливост. Тези с дебелина 1,30 - 1.35 са с по-добра издръжливост, но за сметка на по-малкък комфорт и сила в ударите.

✓ Цвят: Натурален (бежов)

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Дебелина на кордажа
125/17, 130/16
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!