Кордаж BABOLAT RPM BLAST (черен) - 200 метра

400,00 лв. 320,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 243101-105

Babolat RPM Blast е кордаж от най-високия клас, използван от Рафаел Надал. Подходящ за тенисисти, използващи много топспин при ударите си и обичащи агресивния стил на игра.

Според официалната класификация на Babolat, този кордаж е подходящ за играчите от  "Профил C"  т.е. за често късащи кордажа тенисисти, търсещи издръжливост на самия кордаж, както и повече контрол при насочването на ударите си.

Принадлежи към групата  "полиестерни моно влакна" - това са синтетични кордажи, направени с PET добавки, които значително подобряват характеристиките му. Моно влакната са резултат от сложни химически процеси и с такава структура, които ги прави най-твърдите сред кордажите.

Основни характеристики на кордажа Babolat RPM Blast: издръжливост, контрол на ударите и по-лесно генериране на топспин  т.е. подходящи са за тенисисти със стила на Рафаел Надал.

Полезна информация за дебелината на кордажа:
Кордажите с дебелина в рамките на 1.20 - 1.25 мм. се отличават с повече сила и комфорт за сметка на по-малка издръжливост. Тези с дебелина 1,30 - 1.35 са с по-добра издръжливост, но за сметка на по-малък комфорт и сила в ударите.

Характеристики на Babolat RPM Blast:
✓ Дължина: 200 метра (достатъчен за 16-20 наплитания)
✓ Бърз и мощен удар, генериране на голяма сила
✓ Изключителен спин
✓ Цвят: Черен

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Дебелина на кордажа
125/17, 130/16, 120/18, 135/15L
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!