Тенис ракета BABOLAT Evo Aero (сивa)

340,00 лв. 272,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101505

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, можете да посочите това в коментар.

"Babolat Evo" е една от най-новите серии тенис ракети на Babolat, при които водещото е способността им лесно да генерират сила в ударите.

Конкретно Babolat Evo Aero е комплексна ракета, която ви дава отличен баланс между сила, контрол и топспин в ударите. Техническите параметри на ракетата също са изключително приятни за игра - тежи 275 грама и е с размер на главата от 102 кв. инча. Към това прибавете и един куп технологии и иновативни материали, които подобряват представянето ви на корта:

Spin Alpha
Аеродинамичната форма на рамката на ракетата е със специална плетка от 16х18, което ви позволява много по-лесно и ефективно да генерирате топспин в ударите си. Към това добавете и т.нар. "ефект на трамплина", което добавя допълнителна доза в удара и го прави по-труден за отразяване.

Evo4 Feel
Направени са от иновативен материал, разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите.

При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Woofer System
Динамична система, която прави така, че рамката и кордажът да си взаимодействат при самия удар. По принцип само някои влакна от кордажа са активни при удар, което означава, че ракетата не използва целия си потенциал. При използването на технологията Woofer всички влакна работят заедно и се използва абсолютно целият потенциал при нанасянето на удар. Благодарение на системата Woofer всички влакна на кордажа се движат. Цялата повърхност реагира при удара, много повече влакна си взаимодействат, увеличава се т.нар. "sweet-spot" и се абсорбират много повече от вибрациите, получили се при контакта с топката. Увеличава се ефектът на трамплина“ - чрез технологията Woofer деформацията на кордажа е много по-голяма по време на удара, и това води до 10% допълнителна сила.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Evo
Наплитане
16x18
Грип размер
2, 3
Тегло
275 гр.
Размер на главата
660 cm2/102 кв. инча
Точка на баланс
320
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!