Тенис ракета BABOLAT PURE AERO RAFA (290 гр.) (Надал)

600,00 лв. 480,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101512

Към ракетата получавате подаръци на обща стойност над 50 лв.:
✓ кордаж Babolat RPM по избор:
- RPM Team осигурява отличен контрол и намалява натоварването в ръката
- RPM Power за повече сила в ударите
- RPM Blast за повече контрол и издържливост
✓ безплатно наплитане
✓ безплатна доставка
✓ застраховка транспорт

Представяме Ви второто поколение на Babolat Pure Aero Rafa - популярната серия, разработена от Babolat в партньорство с Рафаел Надал. Да, именно "Краля на клея" е участвал в проектирането на новите ракети, а също така и при избора на техния нов свеж и цветен дизайн.

Ракетата Babolat Pure Aero Rafa е почти аналогична с тази на Рафа Надал, а единствената разлика е в тежестта - тази на испанеца е 317 грама, докато Pure Aero Rafa е 290 грама. Всъщност този модел е с характеристики, които го правят отличен избор както за начинаещи, така и за любители на средно или високо ниво: тежи 290 грама, размерът на главата е 100 кв. инча, а балансът е 330 мм. или по друг начин казано - идеална за тези от вас, които играят тенис за удоволствие.

Технологии, помагащи на играта ви:

Aero Modular3
Третата версия на изключително успешната технология Aero Modular подобрява още повече аеродинамиката на ракетата, което води до по-голяма скорост при нанасянето на удар и съответно по-голяма сила в него. Това се постига чрез оформянето на различни профили по цялата дължина на рамката на ракетата като всеки един от тях е стратегически разположен така, че да намаля въздушното съпротивление.

FSI Spin Technology
FSI е технология, при която, благодарение на специално разработеното от Babolat взаимодействие между кордажа и ракетата, се постигат три неща, помагащи на играта ви:

1. Подобрение на контрола върху удара и пласирането му по корта.
2. Промяна на разположението на "woofer зоната", водещо до по-добър усет при игра.
3. Размерът на т.нар. "Суитспот" е увеличен . Това е областта от кордажа, с която ако бъде нанесен удар, тогава той е с най-добра насоченост, най-добър контрол и най-голяма сила.

Към това добавете и малко по-продълговати втулки, през които минава кордажа (втулките на 6 и 12 ч.), а това допринася допълнително за по-лесното генериране на топспин в ударите ви.NF2-Tech
Ленени влакна, разположени на стратегически подбрани позиции в рамката на ракетата. Абсорбират вибрациите и намаляват натоварването в китка, лакът и рамо.

SWX Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вследствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Aero, Pure Aero Rafa
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3
Тегло
290 гр.
Размер на главата
645 cm2/100 кв. инча
Точка на баланс
330
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
73
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!