Тенис ракета BABOLAT BOOST AERO RAFA

240,00 лв. 192,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 121226

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена. Кордажът и наплитането са безплатни, а към ракетата получавате като подарък и калъф на Babolat.

Най-високият клас ракети са направени от графит - възможно най-добрият материал, когато говорим за тенис ракети. Тези модели освен с качество се отличават и с висока цена.

Или поне така беше преди появата на новия модел Babolat Boost Aero Rafa, който съчетава в себе си изработката от графит и много доброто съотношение между цена и качество.

Не е за пренебрегване и външният вид на ракетата - Babolat Boost Aero Rafa е в цветовете на новия модел Babolat Pure Aero Rafa и се отличава с уникален дизайн, разработен съвместно от Babolat и Рафаел Надал.

Към това прибавете и техническите параметри на ракетата - тежест от 260 грама и размер на главата от 102 кв. инча., които я правят изключително подходяща било то за начинаещи или за напреднали на едно средно добро ниво и играещи за удоволствие по 1-2 пъти в седмицата.

Нещо повече - освен с материала графит, ракетата се отличава още и с използването на технологията Woofer System, за която можете да научите тук:

Woofer System
Динамична система, която прави така, че рамката и кордажът да си взаимодействат при самия удар. По принцип само някои влакна от кордажа са активни при удар, което означава, че ракетата не използва целия си потенциал. При използването на технологията Woofer всички влакна работят заедно и се използва абсолютно целият потенциал при нанасянето на удар. Благодарение на системата Woofer всички влакна на кордажа се движат. Цялата повърхност реагира при удара, много повече влакна си взаимодействат, увеличава се т.нар. "sweet-spot" и се абсорбират много повече от вибрациите, получили се при контакта с топката. Увеличава се „ефектът на трамплина“ - чрез технологията Woofer деформацията на кордажа е много по-голяма по време на удара, и това води до 10% допълнителна сила.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
AXS, Начинаещи и любители
Наплитане
16x19
Грип размер
2, 3
Тегло
260 гр.
Размер на главата
660 cm2/102 кв. инча
Точка на баланс
340
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!