PULSION CLAY MEN

147,00 лв.
  • Марка: Babolat

Babolat Pulsion Clay са част от най-новата колекция маратонки на Babolat и като типичен представител на средния клас тенис обувки се отличават с много добро съотношение между цена и качество.

Една от основните им характеристики е използването на технологията BPM (Babolat Pure Motion)  -  съвкупност от иновации в три ключови точки от обувката: специална конструкция на предната част на маратонката, ново поколение подметка от Michelin и странична поддържаща крака система. Ефектът от всичко това е, че тенис обувките следват движенията ви по корта и се усещат като част от крака ви.

Не липсват и добре познатите на феновете на Babolat технологии като:

Michelin Performance
Характеризира се с изключителна издръжливост и устойчивост при игра на всякакви настилки. Тенис обувките с подметки Michelin се характеризират с 20% по-добро сцепление с корта в сравнение със стандартните подметки.

Ti-Fit
Тази технология при тенис обувките осигурява оптимално разпределение на натоварването по целия крак, а не концентрирането му в една област, което води както до по-висок риск от контузии, така и до усещане за дискомфорт.

VibraKill
В тениса е характерно сериозно натоварване в областта на петата, а за по-големия ви комфорт се грижи технологията VibraKill, която от една страна намалява тези вибрации, а от друга ги разпределя равномерно по ходилото и оттам натоварването е значително по-малко.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Размер
42 (стелка 26.5 см), 42 1/2 (стелка 27 см), 43 (стелка 27.5 см), 44 (стелка 28 см), 44 1/2 (стелка 28+ см)
Цвят
бял, син, жълт, оранжев
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!