Тенис ракета BABOLAT EVO DRIVE (270 гр.)

320,00 лв. 256,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101431

Babolat създаде преживяването EVO за играчи, които се радват на уникалните предизвикателства на физиката и искат да се самоусъвършенстват в тениса. Проектиран за производителност и комфорт, иновативната гама EVO позволява на играчите да разгърнат пълния си потенциал, докато изразяват любовта си към играта.
Ново поколение ракети, посветени на играчи, търсещи допълнителна мощност и по-меко усещане при всеки удар.

Конкретно Babolat Evo Drive моделът се отличава с това, че техническите му характеристики са идеални за начинаещи и любители - тежи 270 грама и е с размер на главата от 104 кв. инча. Малко по-големият размер глава означава, че ще помогне на начинаещите да правят по-малко грешки и ще намали неприятните удари "с рамката на ракетата".

Освен с това, че като технически параметри е идеална за начинаещи и любители, ракетата се отличава с куп иновативни технологии, които помагат на играта ви:

SWX Evo Feel
Направени са от иновативен материал, разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите.

При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.


Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

Woofer System
Динамична система, която прави така, че рамката и кордажът да си взаимодействат при самия удар. По принцип само някои влакна от кордажа са активни при удар, което означава, че ракетата не използва целия си потенциал. При използването на технологията Woofer всички влакна работят заедно и се използва абсолютно целият потенциал при нанасянето на удар. Благодарение на системата Woofer всички влакна на кордажа се движат. Цялата повърхност реагира при удара, много повече влакна си взаимодействат, увеличава се т.нар. "sweet-spot" и се абсорбират много повече от вибрациите, получили се при контакта с топката. Увеличава се ефектът на трамплина“ - чрез технологията Woofer деформацията на кордажа е много по-голяма по време на удара, и това води до 10% допълнителна сила.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Evo
Наплитане
16x17
Грип размер
2
Тегло
270 гр.
Размер на главата
670 cm2/104 кв. инча
Точка на баланс
320
Дължина
685/27 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
70
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!