Тенис ракета BABOLAT PURE STRIKE JUNIOR 26 2020 (250 гр.)

220,00 лв. 110,00 лв.
  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 140400

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Babolat, а към нея получавате безплатно и калъф на Babolat.

 

Серия ракети, подходящи за всяка фаза от обучението на децата. Серията взима предвид височината на децата, размера на корта и вида топки. За постигане на добри резултати е основополагащо всяко дете да играе с подходяща за него екипировка.
МЛАДЕЖИ - активно трениращи.

 

Babolat Pure Strike Junior 25 е детска тенис ракета от високия клас, а за нейните качествата говори фактът, че това е детският модел на прословутия Pure Strike, с който се състезават един куп професионални тенисисти. 

За разлика от детските ракети от по-ниския клас, които са изработени от алуминий, Babolat Pure Strike Junior 25 е направена от графит т.е. материал, който обира нежеланите вибрации при удар на топката и намалява натоварването върху ръката на детето. Ракетите от графит се отличават още с по-добър контрол в ударите. 

Технологии, помагащи на играта ви:


FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.

Control Frame Technology
Подобрен контрол над ударите, благодарение на хибридната конструкция на рамката (смесена квадратна и елипса).

C² Pure Feel - иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Характеристики
Таблица с размери
Характеристики
Серии/Модели
Pure Strike, Детско-юношески
Само намалени
Да
Наплитане
16x19
Грип размер
1
Тегло
250 гр.
Размер на главата
645 cm2/100 кв. инча
Точка на баланс
325
Дължина
660/26 инча
Състав
Графит
Гъвкавост
60
Таблица с размери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!